kwik fit

KwikFit wil een duurzame relatie met haar klanten en erkend worden als een betrouwbare, transparante en innovatieve organisatie. Wij willen kwalitatieve autoservice zo gemakkelijk, snel en betaalbaar maken voor onze klanten.

De Vos en partners advocaten

Onze persoonlijke en creatieve stijl onderscheidt zich van andere middelgrote kantoren. U mag van ons verwachten dat wij verder kijken dan uw dossier, oog hebben voor de context en ook het menselijke aspect zien. Wij vinden dat onze cliënten recht hebben op preventieve juridische zorg, gericht op het voorkomen van problemen en op duurzame oplossingen die u of uw onderneming verder brengen. Dat maakt De Vos & Partners tot meer dan een juridische dienstverlener.

dawn_logo

Dawn is de beste leverancier van bakkerijproducten en –ingrediënten voor de ambachtelijke en industriële banket- en patisserie professional. Iedere dag worden we een beetje beter.
Dawn is een innovatieve en ethische internationale organisatie met voortreffelijke en toegewijde mensen. Wij blijven de beste inkoper, producent en distributeur van producten van hoge kwaliteit voor onze klanten.

Holmatro

 

Holmatro is wereldmarktleider in de ontwikkeling, productie, verkoop en service van hogedruk hydraulische redgereedschappen voor de brandweer en andere reddingsdiensten. Met onze innovatieve gereedschappen ondersteunen wij hun levensreddende taak als hulpverlener. Of het nu gaat om de bevrijding van slachtoffers na een verkeersongeval of om redding bij rampen door de natuur of mens veroorzaakt.

Graag vertellen wij u meer over ons bedrijf, onze producten en service.
Neem een kijkje op: www.holmatro.com

Stichting Good Bears is altijd op zoek naar nieuwe sponsors!
Neem contact met ons op om uw gebaar kenbaar te maken!

COMPANYME draagt de stichting een warm hart toe vanwege haar visie op pure hulp voor kinderen. COMPANYME zal zich voor de stichting blijven inzetten als het gaat om digitale uitingen.

innotextiles

Innotextiles is een jong en innovatief bedrijf. Met haar expertise en samenwerking met deskundige partijen produceert en ontwikkelt zij medische dekbedden, hoofdkussens en matrassen bestemd voor verpleeghuizen en ziekenhuizen.

Logo letselschade - slLetselschade.com is een letselschade expertisebureau, gevestigd in Papendrecht. Onze experts staan mensen bij die letsel hebben opgelopen, waarvoor een derde verantwoordelijk/aansprakelijk is. Veelal gaat het om letsel opgelopen bij een verkeersongeval, maar het letsel kan ook het gevolg zijn van een: bedrijfsongeval, medische fout, beroepsziekte, ondeugdelijk product etc. Daarnaast staan wij werkgevers bij op het moment dat zij loonschade hebben als gevolg van een arbeidsongeschikte medewerker. Voor meer informatie: www.letselschade.com.”

Impulzz Solar

Impulzz Solar is een groothandel in zonnepanelen. Zij leveren direct uit voorraad! Een betrouwbare partij voor installateurs en het leveren van uitsluitend kwaliteitsproducten van gerenommeerde fabrikanten van zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en monitoringsystemen, tegen zeer scherpe prijzen.

RELAX4U

 

Mijn naam is Gert van Beek en ben eigenaar van de bedrijven Relax-4u en De Eerstehulp-express.
De Eerstehulp-express is een bedrijf dat cursussen verzorgt in (Spoed)Eisende eerstehulp waaronder EHBO en BHV.
Relax-4u is een bedrijf dat Natuurgeneeskundige behandelingen aanbied die vaak vergoed worden door de zorgverzekeraars.

Omdat wij in beide bedrijven vaak kinderen treffen die erg geschrokken zijn, donateur wij bij de Stichting The Goodbears of the World. Deze stichting hebben wij ooit eens leren kennen via de EHBO-vereniging in Amersfoort waar ik les geeft.

Na een calamiteit is de eerste opvang het belangrijkste. Uit ervaring weten wij dat kinderen heel veel baat hebben als zij bij een accident afleiding krijgen. De beren zijn daar heel belangrijk bij. De paniek en schrik van kinderen zie je direct verminderen als zij een beer ontvangen.

Daarom steunen wij de Stichting The Goodbears of the World.

Stichting Good Bears of the world Nederland - Burgemeester Nahuyssingel 31 - 6981 AD - DOESBURG

+31(0)6 48954529