Sterre in de achtbaan……

Hallo ik ben Sterre en ik ben 11 jaar.

Ik heb dit beertje gekregen in de ambulance, omdat ik een ongeluk heb gehad in een achtbaan, de achtbaan stond in Duinen Zathe. De achtbaan stopte zomaar, omdat er een noodstop was. Ik ben toen flauwgevallen. Mijn Beppe, moeder en een Duits vakantie meisje zaten er ook in, die konden niets doen want we zaten allemaal nog vast aan de beugels. Mijn moeder deed mijn handen omhoog en mijn Beppe probeerde mond op mond beademing te doen ik heb daar niets van mee gemaakt. Er was ook nog een zwager van mijn tante die kende ik goed die heeft gevoelt of ik nog ademde, we zaten best wel hoog dus mijn vader en mijn tantes zwager zijn in de achtbaan geklommen. Hij voelde mijn hart dus nog kloppen mijn moeder en mijn Beppe en iedereen die erom heen was waren super blij, en toen werd ik weer wakker ik dacht dat ik dit allemaal gedroomd had maar toen ik wakker werd dacht ik oh nee het is echt waar. De ambulance kwam pas heel laat omdat ze wat anders hadden doorgegeven. Er kwamen wel 3 ambulances en 2 polities. Er kwamen 3 ambulances omdat mijn moeder en Beppe ook heel veel last hadden. Later zijn we allemaal voor controle naar het ziekenhuis gegaan. We moesten alle 3 voor foto’s maar het zag er allemaal goed allemaal kneusjes wat ook heel erg pijn doet. En het Duitse meisje had heel weinig bloed in haar plas, het was vreselijke om mee te maken.

Groetjes Sterre, het gaat nu al veel beter dan toen alleen mijn Beppe en mijn moeder hebben nog heel veel pijn, gekneusde ribben. Doeii.