Een leuk initiatief: Good Bear gaat op reis

//Een leuk initiatief: Good Bear gaat op reis
Beste,
Al jaren maak ik als ik op reis ben foto’s van de lievelings knuffel van mijn kindjes. In de loop der jaren heeft het beertje over heel de wereld al heel wat avonturen beleefd.

Nu zijn mijn kindjes wat ouder zijn vinden ze het leuk om mij mee te helpen met die foto’s maken.

Nu hoorde we laatst van troostbeertjes/traumabeertjes. Het lijkt ons leuk om met zo’n beertje die uitgedeeld wordt door de hulpdiensten dezelfde foto’s te maken. Op die manier zijn er heeeeel veel kindjes die kunnen genieten van wat hun knuffelbeertje allemaal meemaakt.

Dat beertje krijgt zijn eigen Instagram account en daar plaatsen wij de foto’s op.
Zodat alle kindjes die zo’n beertje krijgen thuis met de ouders kunnen kijken wat voor leuke avonturen hun beertje al beleefd heeft.

Hoe meer foto’s er zijn hoe leuker het is weten wij uit ervaring. Hulpdiensten kunnen in een verloren moment ook ludieke, stoere en avontuurlijke foto’s maken. Die plaatsen wij dan allemaal op dat account.

Achterin de voertuigen van de hulpdiensten komen ze op veel leuke plekken en wachtend op hun kindje in nood beleven ze die leuke avonturen.

Komende week gaan wij al naar IJsland en de komende maanden nog naar, Sardinië, Duitsland, Indonesië en België. Maar ook in Nederland zijn er super leuke foto’s te maken.

Dus wij zouden het heel leuk vinden als wij 1 of 2 troostbeertjes mee op reis mogen nemen en zo een leuke fotocollage te beginnen met het beertje in de hoofdrol!

Met vriendelijkste groet,

Fleur 6 jaar
Sven 8 jaar
Hanneke (mama)

2019-05-15T13:19:36+00:00