Beregoede sponsors 2023-06-23T07:02:48+00:00

Onze sponsoren

Innotextiles is een jong en innovatief bedrijf. Met haar expertise en samenwerking met deskundige partijen produceert en ontwikkelt zij medische dekbedden, hoofdkussens en matrassen bestemd voor verpleeghuizen en ziekenhuizen.

Impulzz Solar is een groothandel in zonnepanelen. Zij leveren direct uit voorraad! Een betrouwbare partij voor installateurs en het leveren van uitsluitend kwaliteitsproducten van gerenommeerde fabrikanten van zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en monitoringsystemen, tegen zeer scherpe prijzen.

Mijn naam is Gert van Beek en ben eigenaar van de bedrijven Relax-4u en De Eerstehulp-express.
De Eerstehulp-express is een bedrijf dat cursussen verzorgt in (Spoed)Eisende eerstehulp waaronder EHBO en BHV.
Relax-4u is een bedrijf dat Natuurgeneeskundige behandelingen aanbied die vaak vergoed worden door de zorgverzekeraars.

Omdat wij in beide bedrijven vaak kinderen treffen die erg geschrokken zijn, doneren wij bij de Stichting The Goodbears of the World. Deze stichting hebben wij ooit eens leren kennen via de EHBO-vereniging in Amersfoort waar ik les geef.

Na een calamiteit is de eerste opvang het belangrijkste. Uit ervaring weten wij dat kinderen heel veel baat hebben als zij bij een accident afleiding krijgen. De beren zijn daar heel belangrijk bij. De paniek en schrik van kinderen zie je direct verminderen als zij een beer ontvangen.

Daarom steunen wij de Stichting The Goodbears of the World.

Werkenmetpoppetjes.nl biedt een groot assortiment aan beeldmaterialen om het systemisch en contextueel werken te ondersteunen. Hiermee kan een treffend beeld neergezet worden bij systeemtherapie en familie-opstellingen. Deze manier van “praten” is voor minder-talige volwassenen, pubers en kinderen toegankelijk en laagdrempelig. Het is een andere manier om hun verhaal te kunnen vertellen en inzicht te kunnen geven en krijgen in wat er leeft en speelt in hun omgeving.

Stichting Good Bears is altijd op zoek naar nieuwe sponsors! Neem contact met ons op! +31(0)6 48954529 of mail naar info@goodbears.nl