Vertel je verhaal 2018-08-08T08:05:31+00:00

Vertel je verhaal

Heb je iets meegemaakt en wil je het graag met iedereen delen, schrijf het van je af en plaats je berichtje op deze pagina.

Je berichtje zal eerst door Good Bears worden gelezen voordat we het plaatsen, zodat je er zeker van bent dat jouw pure verhaal wordt verteld.

Loading...

De Tomatenauto

Op vrijdag 7 november 2014 was ik, Mariëlla, met mijn drie kinderen (5, 3 en 1 jaar) onderweg van Deventer naar Apeldoorn voor een afspraak. Wij zaten in onze eigen auto. Door onze kinderen liefkozend ‘de tomatenauto’ genoemd, vanwege zijn rode kleur. In Apeldoorn, vlakbij de eindbestemming, heb ik de macht over het stuur verloren en zijn wij tegen een boom gereden die heel dicht op de weg stond. Door de klap tegen de boom is de auto omgeslagen en op de kop terecht gekomen.
Wonder boven wonder heb ik niemand geraakt en zijn wij alle vier ongedeerd uit de auto gekomen. De kinderen waren al die tijd stil. Ik was zeer geëmotioneerd. Drie omstanders zijn ons te hulp geschoten. Al snel volgden de professionele hulpverleners. Mijn jongens vertellen nog steeds enthousiast over de politie, de ambulance en de brandweer die massaal uitgerukt waren. Ik kan mij daar veel minder van herinneren. Echter, één moment staat scherp op mijn netvlies. Die ene grote brandweerman staand in de deuropening van de woonkamer waar wij werden opgevangen. In zijn armen drie Good Bears. Een troost voor de kinderen en een onmetelijke waarde voor mij als moeder – die voor altijd moet leven met een gebeurtenis die zij liever voorkomen had.