Van de trap gevallen!

//Van de trap gevallen!
Een berichtje van onze zoon Mick:

Op donderdagavond 7 mei 2020 ben ik van de trap af gevallen. Ik zat in een slaapzak, samen met mijn broertje, bovenaan de zoldertrap. We gingen glijden totdat we halverwege de trap waren en toen duwde mijn broertje mij en viel ik met mijn hoofd naar beneden van de trap af en kwam ik heel hard met mijn hoofd op de grond.  De ambulancemensen kwamen even later binnen en toen gingen ze met mij praten. Ik was toen heel erg misselijk en duizelig. Ik weet niet meer wat ze tegen mij hebben gezegd. Mijn broertje kreeg toen een traumabeer van de ambulancemensen en ik kreeg een kanjer medaille en een sticker, maar ik wilde stiekem ook heel graag zo’n traumabeertje. Van een politieagent kreeg ik later toch ook nog een beertje waar ik heel erg blij mee ben.

Het gaat nu gelukkig alweer een stukje beter met mij

Groetjes van Mick (7 jaar) uit Leusden
2020-06-19T11:58:45+00:00