Isa en Good Bear Roosje

//Isa en Good Bear Roosje

Hoi,

Ik ben Isa en ik ben bijna 5 jaar. Mijn papa is hartpatiënt na een hartaanval 3 jaar terug.

Afgelopen week kreeg hij weer hartklachten en moest de ambulance naar ons huis komen om papa naar het ziekenhuis te brengen. Dat ging allemaal best snel. Ik zag dat iedereen een beetje bang was en ineens stonden de mensen van de ambulance in onze keuken.

De mevrouw van de ambulance pakte mijn handje en nam me mee de ambulance in, ik mocht kort even rondkijken. Ook gaf ze mij deze beer. Ze zei dat ik goed voor deze beer moest zorgen, dan zouden zij goed voor onze papa zorgen. Ik heb hem Roosje genoemd en iedere dag heb ik hem bij me. Hij slaapt lekker bij mij in bed. Groetjes van Isa uit Maasbree (Limburg).

En wat heeft deze beer onze dochter geholpen om al het gebeurde een plekje te geven. Fantastisch. Hij wijkt niet meer van haar zijde!

Groeten Alexandra

(Isa en Roosje)                        
2020-11-25T12:45:13+00:00