Ongelukje met de elektrische fiets…….

//Ongelukje met de elektrische fiets…….

Hallo Goodbears,

Het was prachtig weer, dus met mama en zus op de fiets! Op weg naar ‘baby Pien kijken’. Mama heeft een elektrische fiets, dus gaan we hard.

Opeens! Blokkeert mama’s fiets, en klappen we over de kop. Ik val hart op mijn hoofd, ik roep samen met mijn zus: Mama uithalen! Mama maakt ons zo snel als ze kan los en samen lopen we naar een paar politie agenten verderop. Zij helpen ons en bellen meteen de ambulance.

Wat zijn we geschrokken, dikke tranen rollen over onze wangen.

Zoveel vreemde mensen om ons heen vinden wij best spannend, al waren ze allemaal heel lief voor ons. Niet veel later is daar de ambulance. Ik wil niet in de bus.

Het lieve ambulance personeel geeft mij en mijn zus een beertje, we pakken het beertje meteen stevig vast! Om hem vervolgens ook even niet meer los te laten.

Samen met Beer en mama durf ik in de (ambulance)bus en maken we een ritje naar het ziekenhuis. Een nachtje logeren en dan morgen weer fijn naar huis! Ik heb heerlijk geslapen met beer, mijn nieuwe vriendje!

Lieve groetjes, Mama en (tweeling)zusjes Pleun en Lieve

2021-04-07T11:11:24+00:00