Oh jee, de salto van Carina

//Oh jee, de salto van Carina

Goedendag,

Vandaag kreeg onze dochter een goodbear en aangezien ze daar zo ontzettend blij mee is hebben we gelijk een donatie gedaan en vertel ik haar verhaal! Ik hoop dat dit de juiste weg is.
Vandaag was ik Quinn aan het verschonen en Carina (2,5jr) wilde graag mee kijken. Ze klom op de stoel naast mij en viel daar op de een of andere manier af. Met salto tegen de tafelpoot met haar hoofd op de grond.
Gelijk brullen maar toen ik haar optilde draaiden haar ogen weg en werd ze even slap, duurde maar kort maar omdat ze ook ging spugen toch 112 gebeld.
Waar onze dochter normaal heel cool reageert op ongelukjes was ze nu volledig in paniek. De ambulance was er snel maar hoe lief ze ook waren ze werd niet rustig maar… toen de ambulance broeder met een echte ambulancebeer aankwam werd ze wel wat l rustiger en konden ze haar onderzoeken. Wat een gouden greep. Gelukkig liep dit avontuur met een sisser af en ligt ze nu met een beetje pijn in haar hoofd en ribben te slapen. Haar eigen knuffels ‘beer’ en ‘mormel’ onder de ene arm en de goodbear klemvast onder de andere arm.
Dank voor dit prachtige initiatief.
2021-05-20T11:47:34+00:00