Stoere turnster Femke

//Stoere turnster Femke

hoi, ik ben vorige week opgehaald door de ambulance en heb ik van jullie een Good bear gekregen want ik was aan het turnen ik maakte een schroef en toen schoot me knie schijf uit de kom en hebben ze bij turnen de ambulance gebeld en hebben ze me een infuus gegeven in de turnhal en hebben ze mij in  slaap gebracht dat ik daar niks van merkte en toen was me knie schijf weer in de kom alleen toen moest ik wel nog mee met de ambulance naar het ziekenhuis en heb ik de Good Bear gekregen het heeft mij zeker geholpen omdat ik met spoed naar het ziekhuis moest dus ik niet me eigen knuffels had en toen kreeg ik een knuffel en dat vond ik heel fijn. en trouwens mijn  beer heeft een naam  zei heet Bassie want de gene die bij de ambulance werk heten bas en van hem heb ik hem gekregen en omdat mijn beer een meisje is noem ik haar Bassie!  en bas zei dat ik een mailtje moest stuuren dus ja vandaar! heel erg bedankt voor de goede zorg liefs Femke❤

2021-07-15T13:39:39+00:00