Ach die kleine Leon…..

//Ach die kleine Leon…..
Beste Good bears,
Maandag was een bewogen dag voor ons. Leon, één van onze 10 maanden oude tweeling, lag met koorts op bed. Een kleine luchtweginfectie, niks bijzonders. Tot s’middags. Opeens kreeg hij tijdens het verschonen last van een koortsstuip. 10 tot 15 angstige minuten voor papa en mama. Zelf merkte je er niks van. Gelukkig waren de ambulance en de huisarts snel bij ons. . Toen de ambulance net voor kwam rijden, kwam je bij en zette je het op een brullen. Huilend op de bank kwamen de ambulance broeders binnen en zorgde goed voor je. En lieten ze voor je een beertje achter. Nu een aantal dagen later ben je druk weer de kamer aan het ontdekken. En is beer ook goedgekeurd en word flink geknuffeld. Beer was een fijne opsteker, zowel voor jou als voor papa en mama. Die nu gelukkig terugkijken op een angstig avontuur dat goed is afgelopen.
Met vriendelijke groet,
Erjan en Meagan,
Leon en Tristan
2021-08-20T10:50:00+00:00